MUĞLA TARAFTAR GRUPLARI TEK YÜREK OLDU

MUĞLA TARAFTAR GRUPLARI TEK YÜREK OLDU
Muğla’daki taraftar grupları bir araya gelerek, depremzedeler için tek yürek oldu. Menteşe’de bulunan Uluslararası Gençlik Merkezi’nde taraftarlar tarafından toplanan yardımlar, KYK yurtlarında ve otellerde misafir edilen depremzedelere ulaştırılacak.

Merkez üsttü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük felakete sebep olan depremin ardından, Muğla’ya 25 bin 826 vatandaş tahliye edildi.  3 bin 843 afetzede kamu misafirhaneleri ve yurtlarda, 6 bin 587 afetzede otellerde ve 15 bin 396 afetzede ise evlerde barınıyor.

Bu kapsamda Muğla’daki taraftar grupları bir araya gelerek, depremzedeler için tek yürek oldu.

Trabzonspor Muğla, Ultraaslan Muğla, Üniversiteli Tatangalar, 48 Gençlik, Ultras Grren Attack, Suskunlar, Genç FB, Çarşı Muğla, Göztepe Muğla Tayfa ve 96 KFY Üni Muğla taraftarlar grupları bir araya gelerek, Menteşe’de bulunan Uluslararası Gençlik Merkezi’nde yardım toplamaya başladı.

Toplanan yardımlar,  KYK yurtlarında ve otellerde misafir edilen depremzedelere tahsis edilecek.

“Her destek bir umut” sloganıyla depremzedelerin yaralarını sarmak için bir araya gelen taraftarlar, “Muğla’da faaliyet gösteren taraftar grupları olarak, ülkemizin içinde bulunduğun bu zor günlerde vatandaşlarımıza biraz da olsa umut olabilmek adına güçlerimizi birleştiriyoruz. Muğla’ya gelecek kardeşlerimizi hep beraber bekliyoruz. Sizlerinde destekleri ile herkese umut olacağız” dedi.

 

 

Bu haber toplam 641 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.