Muğla’da 1 Mayıs Coşkusu Başladı

Muğla’da 1 Mayıs Coşkusu Başladı
Muğla’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlandı. Törene yerel yöneticiler ve sendika temsilcileri katıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Muğla’da düzenlenen çelenk sunma töreni, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Kkkk (16)-2

Tertip komitesi tarafından organize edilen etkinliğe, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ve CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı katıldı.

Kkkk (14)-2

Tören öncesinde Eğitim-Sen Muğla Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Atmaca bir konuşma yaparak 1 Mayıs’ı kutladı. Atmaca, emekçilerin hak mücadelesine vurgu yaparak dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Çelenk sunma programına tertip komitesinin yanı sıra Kamu-Sen ve Eğitim-Sen de katılım sağladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kkkk (17)-1

Törenin ardından kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Emekçiler, kortej yürüyüşünde birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.