Muğla’da 20 gözaltı

Muğla’da 20 gözaltı
Ankara’dan Barış ve Demokrasi Mitinginden Muğla’ya  dönen Eğitim Sen ve BDP üyeleri ile polis arasında olaylar çıktı. Olaylarda 20 kişi gözaltına...

Ankara’dan Barış ve Demokrasi Mitinginden Muğla’ya  dönen Eğitim Sen ve BDP üyeleri ile polis arasında olaylar çıktı. Olaylarda 20 kişi gözaltına alındı. Polis göstericilere biber gazı ve tazikli suyla müdahale etti.

Muğla’dan Ankara’da düzenlenen Barış ve Demokrasi mitingine katılan Eğitim Sen ve BDP üyeleri dün saat 17.30 sıralarında otobüslerle Muğla’ya döndü. Yaklaşık 100 kişilik grup ile polis ekipleri eski garaj alanında karşı karşıya geldi. Göstericiler polislere taş ve sopalarla saldırdı. Polis ekipleri de göstericilere tazikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi sonrasında 100 kişilik grup ara sokaklara dağıldı. Polis ekipleri ara sokaklarda da biber gazı kullandı. Vatandaşlar iş yerlerinde ve evlerinde biber gazından etkilendi.

 

Bazı göstericiler Muğla Öğretmen Evine sığındı. Çevik kuvvet ekipleri öğretmen evine girerek göstericileri gözaltına aldı. Muğla’da çıkan olaylarda polis ekipleri toplam 20 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri apartmanlarda ve ara sokaklarda göstericileri arıyor.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.