MUĞLA’DA 3 BANT BİLARDO TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ

MUĞLA’DA 3 BANT BİLARDO TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ
 MUHABİR
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen bilardo turnuvası nefes kesti. Turnuvaya ilgi büyük olurken, turnuva sonunda Hasan Altınbağ birinci, Hakan Yiğit ikinci, Ender Uzak ve Yücel Özcan üçüncü oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen 3 Bant Bilardo Turnuvasına Muğla Merkez ve ilçelerinden 32 sporcu katıldı. 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya sporcular yoğun katılım gösterdi ve maçlar büyük ilgi gördü.

Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Turnuvada 19 Mayıs’ta oynanan final maçları sonunda Hasan Altınbağ şampiyon oldu. İkinci Hakan Yiğit olurken üçüncüler Ender Uzak ve Yücel Özcan oldu.

Turnuvayı birinci bitiren Hasan Altınbağ törende yaptığı konuşmada, “Turnuvanın yapılmasında ve tesisin Muğla’ya kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik Spor İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş ve ekibi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yoğun ve çok güzel bir turnuva oldu. Bilardo hem zihni hem bedeni çalıştıran ülkemizde ve dünyada çok sevilen bir spor. Muğla’da Gençlik Spor Müdürlüğü’nün de desteğiyle bilardo sporunun özellikle gençler arasında yaygınlaşması ve gelişmesi için çalışmalarımız önümüzdeki günlerde artarak devam edecek. Kulüp kurma çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Antrenörlerimizle birlikte gençlerimizi spora yönlendirmek ve dijital bağımlılıktan kurtarmak amacıyla yeni projeler yapma hedefindeyiz” dedi.

Şampiyon sporculara ödüllerini takdim eden bilardo sporcusu Altuğ Döker de “Bizler bu turnuva için Datça’dan geldik. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Gençlik Spor İl Müdürlüğüne de tesis desteği için teşekkür ederiz. Daha nice güzel organizasyonda buluşmak üzere dereceye giren sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Turnuva sonunda Hasan Altınbağ birinci, Hakan Yiğit ikinci, Ender Uzak ve Yücel Özcan üçüncü oldu.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.