Muğla’da 4 projenin ÇED süreci sonlandırıldı

Muğla’da 4 projenin ÇED süreci sonlandırıldı
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nce yapılan duyuruya göre; Milas ve Yatağan’da yapılması planlanan 4 projenin ÇED süreci sonlandırıldı.

Muğla’nın Yatağan ve Milas ilçelerinde yapılması planlanan 4 farklı projenin ÇED süreci sonlandırıldı.

Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nce yapılan duyuruya göre; Milas’ın Ekinanbarı Mahallesi Susamharı Mevkii 102 ada 264 parselde Mehmet Ali Yılmaz tarafından yapılması planlanan "Kültür Balıkçılığı Kapasite Artışı" projesi ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliği’nin 8. maddesi gereğince başlatılmış olan ÇED süreci aynı Yönetmeliğin 5. maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sonlandırıldı.

Milas’ın Tuzabat Mahallesi, Aksivritepe Mevkii adresinde 17793 ruhsat numaralı sahada Helmersan Helvacıoğlu Mer. ve Granit San. A.Ş tarafından yapılması planlanan "II-B Grubu Maden (Mermer) Ocağı Kapasite Artışı" projesi ilgili olarak ÇED Yönetmeliği’nin 8. maddesi gereğince başlatılmış olan ÇED süreci aynı Yönetmeliğin 16. maddesinin 4. bendi kapsamında sonlandırıldı.

Yatağan’ın Çukuröz Mahallesi Mevkiinde (RN:202200788) MBY Maden A.Ş. II.Grup Maden (Mermer) projesi ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliği’nin 8. maddesi gereğince başlatılmış olan ÇED süreci aynı Yönetmeliğin 5. maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sonlandırıldı.

Yatağan’ın Eskihisar Mahallesi sınırları dahilinde; Cahide Abban tarafından yapılması planlanan "Mermer Ocağı Üretimde Kapasite Arttırımı" projesi ilgili olarak ÇED Yönetmeliği’nin 8. maddesi gereğince başlatılmış olan ÇED süreci aynı Yönetmeliğin 16. maddesinin 4. bendi kapsamında sonlandırıldı.

1.png

2.png

3.png

4.png

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum