Muğla'da 500 kişi iş hayatına kazandırıldı

Muğla'da 500 kişi iş hayatına kazandırıldı
 MUHABİR
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü Zahide Altınok, Meclis üyelerine İŞKUR’un istihdam teşvikleri hakkında bilgi verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında Likya Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü Zahide Altınok, İŞKUR’un faaliyetleri, istihdam teşvikleri, işbaşı eğitim programı hakkında FTSO Meclis üyelerine sunum yaptı. İŞKUR’un programlarıyla işverene sağlanan teşviklerin detaylarını anlatan Zahide Altınok, İŞKUR’un aktif işgücü programları kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında toplam 160 programda yaklaşık 500 kişinin işbaşı eğitim programıyla iş hayatına kazandırıldığını söyledi. Altınok, Meclis üyelerinin konuya ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Sunumun ardından FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü Zahide Altınok’a teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

Toplantıda daha sonra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda faaliyetleri ve Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketinin hesapları hakkında Meclis üyelerine bilgi verdi.

FTSO Nisan ayı olağan Meclis toplantısı, gündem maddelerinin oybirliğiyle karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.