MUĞLA’DA AMATÖR KULÜPLERE SON UYARI!

MUĞLA’DA AMATÖR KULÜPLERE SON UYARI!
 MUHABİR
2023-2024 Futbol Sezonunda 1. transfer dönemi 14 Ağustos 2023 tarihinden başlayıp, 15 Kasım 2023 tarihinde sona erecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Muğla Amatör spor Kulüpleri Federasyonu kulüplere lisans işlemleri konusunda geç kalmamaları için uyarıda bulundu.

Amatör Liglerde transfer sezonu 15 Kasım’da sona eriyor. Kulüplere lisans işlemleri konusunda geç kalmamaları için uyarıda bulundu.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“2023-2024 Futbol Sezonunda 1. transfer dönemi 14 Ağustos 2023 tarihinden başlayıp, 15 Kasım 2023 tarihinde sona erecek. Ancak, bu konu ile ilgili toplantılarda da açıklandığı gibi transfer işlemleri Federasyonumuz aracılığı ile TFF İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. TFF İzmir Bölge Müdürlüğüne Muğla İli ile birlikte İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Uşak İlleri de bağlıdır. Bu nedenle Muğla’nın transfer günü Çarşamba günleri olarak belirlenmiştir. Ayrıca lisanların Çarşamba günü İzmir’e götürülebilmesi için lisans evraklarının eksiksiz bir şekilde Salı günü saat 15.00’e kadar Federasyonumuza teslimi gerekmektedir. Bu nedenle, kulüplerimizin herhangi bir mağduriyete uğramaması için transfer yapacakları futbolculara ait lisans evraklarını eksiksiz bir şekilde en geç 14 Kasım 2023 Salı günü saat 15.00’e kadar Federasyonumuza teslim etmeleri gerekmektedir. Geç getirilen evraklar nedeniyle transferleri yapılamayan kulüplerimizin sorumlulukları tamamen kendilerine aittir. Kulüplerimizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek transfer yapılacak futbolcularına ait evrakları biran önce Federasyonumuza teslim etmelerini önemle duyururuz”

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.