Muğla’da Bayram havasında 1 Mayıs

Muğla’da Bayram havasında 1 Mayıs
Muğla’da ki 1 Mayıs kutlamaları piknik havasında geçti. 1 Mayıs mitingine gelen insanların bir bölümü ağaçlar altında, polisler ise çimenler üzerinde...

Muğla’da ki 1 Mayıs kutlamaları piknik havasında geçti. 1 Mayıs mitingine gelen insanların bir bölümü ağaçlar altında, polisler ise çimenler üzerinde piknik yaptı. Büyükleriyle 1 Mayıs’a katılan çocuklar top oynadı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı kutlamalar olaysız sona erdi.

Muğla’da 1 Mayıs kutlamaları için partiler ve sivil toplum örgütleri şehir merkezinde toplandı. Yaklaşık 2 kilometre yürüyüşün ardından Kışla Parkında kutlamaların yapılacağı alanda toplantı. 1 Mayıs kutlamalarına CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün,Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, siyasi partiler, sendikalar, sevil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Kışla parkında yapılan 1 Mayıs kutlamalarında ilginç görüntülerde ortaya çıktı. Parkın bir tarafında kutlamalara katılan vatandaş diğer tarafta da polisler piknik yaptı. Büyükleriyle kutlamalara katılan çocuklar ise top oynayarak vakit geçirdi. Muğla’da yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı 1 Mayıs gösterilerinde olay yaşanmadı.

Bu haber toplam 776 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.