Muğla’da, Bayram Tedbirleri...

Muğla’da, Bayram Tedbirleri...
Marmaris, Bodrum, Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Datça gibi önemli turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla ve yöresinde, Muğlalı vatandaşların ve yörede tatillerini...

Marmaris, Bodrum, Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Datça gibi önemli turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla ve yöresinde, Muğlalı vatandaşların ve yörede tatillerini geçirecek misafirlerin, huzur ve güven ortamı içinde mübarek Ramazan Bayramı’nı geçirebilmeleri için Valiliğimizce çeşitli tedbirler alındı.

Bu çerçevede, sağlık ve güvenlik tedbirleri başta olmak üzere, ulaştırma, haberleşme ve tüm belediye hizmetleriyle ilgili önceden alınan tedbirler, bayram öncesi, bayram süresi ve sonrası için, yeniden gözden geçirildi.

Özellikle trafiğin yoğun olduğu devlet karayolu güzergâhlarında, sağlıklı ve güvenli bir trafik akışı sağlanması için ekip sayıları arttırıldı. Bayram öncesi ve sonrasında, hız ve fazla yük kontrolleri, araçların kullanım süreleriyle ilgili kontrollerin arttırılması konusunda planlama yapıldı.

İl genelindeki tüm hastanelerde, yaşanacak her türlü kazalara ve sağlık sorunlarına karşı nöbetçi sağlık ekipleri 24 saat kesintisiz çalıştırılırken, gezici motorize sağlık ekipleri de turizm merkezlerini birleştiren yollarda görevlendirildi.

Ramazan Bayramı tatilinde istenmeyen acı olayların yaşanmaması için, özellikle sürücülerin trafik kurallarına eksiksiz uymaları, kesinlikle alkollü araç kullanmamaları, aşırı sürat ve hatalı sollama yapmamalarının alınan tedbirler açısından büyük önem arz ettiğini Muğlalı vatandaşlarımıza ve tatillerini ilimizde geçirecek misafirlerimize hatırlatır herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlarız.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.