Muğla’da Bayramlaşma

Muğla’da Bayramlaşma
Muğla’da resmi bayramlaşma töreni Menteşe Öğretmenevi bahçesinde Vali Amir Çiçek’in de katılımı ile yapıldı.Bayramlaşma törenine CHP, MHP ve...

Muğla’da resmi bayramlaşma töreni Menteşe Öğretmenevi bahçesinde Vali Amir Çiçek’in de katılımı ile yapıldı.

Bayramlaşma törenine CHP, MHP ve AK Parti Muğla Milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Mehteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Mehteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, daire müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Çiçek, törene katılan protokol üyelerinin bulunduğu masaları gezerek bayramlarını kutladı. Bayramlaşma törenine katılanları gelen konukları tören sonrası tek tek uğurlayan vali Çiçek, “Muğla’mız bir turizm yöresi. Öncelikle Muğlalı hemşehrilerimin, bölgemize tatil için gelen vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. İnşallah Ramazan Bayramı vatandaşlarımız için mutlu ve huzurlu bir şekilde geçer” dedi.

Vali Çiçek ve beraberindeki heyet, bayramlaşma töreni öncesi Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevinde kalan yaşlıları ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.