Muğla’da çalışmak şerefti

Muğla’da çalışmak şerefti
Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Muğla Valisi Fatih Şahin Muğla’da görev yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileriyle vedalaştı. Muğla’da çalışmanın...

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Muğla Valisi Fatih Şahin Muğla’da görev yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileriyle vedalaştı. Muğla’da çalışmanın bir şeref olduğunu söyleyen Vali Şahin “ Muğla’da 3 yıl boyunca görev yaptım. Muğla’da görev yapan gazeteci arkadaşlarla uyum içerisinde çalıştık. Muğla’da görev yapmak çalışmak bir şerefti” dedi.

Hükümetin son olarak hazırladığı valiler kararnamesi ele 3 yıldır Muğla Valiliği görevini yürüten Fatih Şahin merkeze alındı. Vali Fatih Şahin Muğla’da görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileriyle bir araya geldi. Muğla Öğretmen Evinde düzenlenen veda toplantısında gazetecilerle Vali Şahin arasında duygusal anlar yaşandı. Vali Şahin “ 7 yıldır valilik yaptım. Bunun 4 yılı Karaman’da 3 yılını da Muğla’da. Muğla’da görev yaptığım 3 yıl boyunca gazeteci arkadaşlarla büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Muğla Türkiye’nin en nadide illerinden birisi. Muğla’da çalışmak görev yapmak büyük bir şereftir. 3 yıl boyunca gerek şahsıma gerekse Muğla Valiliğine verdiği desteklerden dolayı tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.