Muğla'da günlerdir aranıyordu! Cesedi üzeri taşlarla örtülmüş halde bulundu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan 52 yaşındaki Şaban Ataş'ın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş halde bulundu.

Ataş'ın kaybolması Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da ele alınmıştı. Programın ardından Müge Anlı ile baş başa görüşen Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, cinayeti itiraf ederek cesedin yerini söyledi. Bu bildirim üzerine bölgeye giden ekipler, Sarıyer mevkiinde üstü taşlarla örtülmüş bir ceset buldu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu teyit edildi.

aw203434-05.jpg

Emine Karabulut'un itirafında, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, itirafın ardından Emine Karabulut ve Burhanettin Öztürk de dahil olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bu olayda oynadığı rol dikkat çekici. Programın, kaybolan kişilerin bulunmasına ve cinayetlerin çözülmesine katkıda bulunma potansiyeli bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 3049 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.