Muğla’da halk yürüdü

Muğla’da halk yürüdü
MUSTAFA İNCİTaksim’deki eylemlere destek için Muğla’da halk sokağa döküldü. Binlerce Muğla’lı ellerinde Türk Bayrakları, Atatürk posterleri, tencere...

MUSTAFA İNCİ

Taksim’deki eylemlere destek için Muğla’da halk sokağa döküldü. Binlerce Muğla’lı ellerinde Türk Bayrakları, Atatürk posterleri, tencere ve tavalarla  yürüdü. Yaklaşık 3 bin Muğla’nın katıldığı yürüyüşe CHP’li Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün’de destek verdi.

Türkiye genelinde devam eden Taksim eylemlerine Muğla’dan halk desteği geldi. Yaklaşık 3 bin Muğla’lı sokağa döküldü. 7’den 70’e yürüyüşe katılan Muğla’lılar ellerinde Türk Bayrakları, Atatürk posterleri, çeşitli dövizler, tencere ve tavalarla yürüdü. Muğla sokaklarını gezen gruba evlerinde oturan vatandaşlardan da büyük destek geldi. Yürüyüşe katılmayan Muğla’lılar balkonlara ellerinde tencere ve tavalarla çıktı. Yürüyüşe CHP’li Belediye Başkanı Osman Gürün’de katıldı. Belediye Başkanı Gürün vatandaşlarla birlikte yaklaşık 3 saat yürüdü. Yürüyüşte vatandaşlar “ Her yer Taksim, her yer direniş, hükümet istifa” sloganları attı. Yürüyüş sırasında Muğla’da park, bahçe ve kafeler boşaldı.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.