MUĞLA'DA KOCA DEHŞETİ EŞİNİ DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜ

MUĞLA'DA KOCA DEHŞETİ EŞİNİ DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜ
Muğla merkezde Gökhan Günay aldığı aşarı derecede alkolün etkisiyle eşi Gizem Göktuğ Günay’ı 1,5 yaşındaki kızının yanında döverek öldürdü....

Muğla merkezde Gökhan Günay aldığı aşarı derecede alkolün etkisiyle eşi Gizem Göktuğ Günay’ı 1,5 yaşındaki kızının yanında döverek öldürdü. Dehşet saçan koca karakoldaki ifadesinde ‘ cinnet geçirmiştim. Komşular ve polis yetişmeseydi kızımı da öldürecektim” dedi. Gökhan Günay’ın Gizem Günay’ı 1 yıl önce döverek yine hastanelik ettiği çiftin bu yüzden boşandığı ailelerin baskısı sonucu 4 ay önce tekrar evlendikleri ortaya çıktı.

Yetişmeseler kızımı da öldürecektim

Olay gece yarısı saat 02.45 sıralarında Muğla merkez Cumhuriyet Caddesi Petek Apartmanın Bodrum katında meydana geldi. Vijandör şoförü olan Gökhan Günay gece geç saatlerde eve aşırı derecede alkollü geldi. Eşi Gizem ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Günay eşine dayak atmaya başladı. Yüzüne ve başına yumruklar yiyen iki çocuk annesi Gizem’in imdat çığlıklarına komşuları yetişti. Eve gelen komşular kapıyı çalmaya başladı. Bu arada kapıyı açan Gökhan Günay komşusunun kafasına sert bir cisimle vurup kapıyı tekrar kapattı. Bu arada evin içine giren Gökhan Günay tekrar karısının başına vurmaya devam etti. Komşular 155 polisi aradı. Olay gelen polis ekipleri kapıyı açtırttı ve içeriye girdi. Genç kadın kucağında 1,5 yaşındaki kızı Elif Su ile kanlar içerisinde bulundu. Polis ekipleri olay yerine ambulans çağırdı. Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gizem Günay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Gökhan Günay karakoldaki ifadesinde “ cinnet geçirmiştim. Polisler ve komşular müdahale etmeseydi kızımı da öldürecektim” dedi. Olay sırasında çiftin 8,5 yaşındaki oğullarının aile büyüklerinin yanında olduğu öğrenildi.

4 ay önce yine evlendiler

Gizem ve Gökhan 10 yıl önce evlendiler. Birisi 8,5 yaşında diğeri 1,5 yaşında iki çocukları oldu. Gökhan Günay son yıllarda eşine şiddet uygulamaya başladı. Gizem gördüğü her şiddetin ardından ailesinin yanına gitti. Ancak aile büyükleri her defasında araya girerek Gizem’i kocasının yanına gitmesini sağladı. Bundan 1 yıl önce Gökhan Günay yine eşine şiddet uyguladı. Gizem Günay yediği dayaklar sonrasında hastanelik oldu. Bu olayın ardından gizem boşanma davası açtı ve eşinden boşandı. Ancak her iki tarafın aileleri tekrar Gizem ve Gökhan’ı barıştırdı ve evlenmelerini sağladı. Gizem aile baskısı sonucu şiddet gördüğü eski kocasıyla 4 ay önce yeniden evlendi.

Bu haber toplam 23445 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.