MUĞLA'DA KORKUNÇ CİNAYET

MUĞLA'DA KORKUNÇ CİNAYET
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kafaca Mahallesinde baltayla parçalanıp toprağa gömülü erkek cesedi bulundu. Bulunan erkek cesedinin bacakları balta...

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kafaca Mahallesinde baltayla parçalanıp toprağa gömülü erkek cesedi bulundu. Bulunan erkek cesedinin bacakları balta ile kesilmiş, gözleri oyulmuş ve cinsel organının kesildiği öğrenildi. 45 yaşlarında 1.78 boyunda beyaz tenli erkek cesedinin kimliği belirlenemedi. Parçalanan cesedin 4 ya da 5 gün önce gömüldüğü tahmin ediliyor.

Çoban fark etti

Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi Kısık mevkiinde önceki gün akşam saatlerinde İ.T isimli çoban komşusu N.Y’nin tarlasından geçerken yeni kazılmış bir mezar olduğunu fark etti.İ.T yeni kazılan mezarı elleriyle biraz kazınca ceset olduğunu fark etti. İ.T hemen 156 jandarmayı arayarak durumu bildirdi. Jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi olay yerine gitti. Çobanın gösterdiği yeri kazan jandarma ekipleri korkunç bir cinayetle karşı karşıya kaldı.  Yaklaşık 2 metre uzunluğunda 70 cm genişliğinde kazılan mezarın içerisinde çıkan erkek cesedinin bacaklarının balta ile kesildiği, gözlerinin oyulduğu ve cinsel organının kesildiği görüldü. Bacakları balta ile parçalanmış olan erkek cesedinin 45 yaşlarında beyaz tenli, kirli sakallı 1.78 boyunda ve yaklaşık 90 kğ olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerin şahsın başka bir yerde öldürüldüğü daha sonra buraya gömüldüğünü tahmin ediyor. Parçalanmış cesedin 4 yada 5 gün önce gömüldüğü tahmin ediliyor.

Tanıyan çıkmadı

Jandarma ekipleri Kafaca Mahallesi Kısıklı mevkiinde oturan köylüleri olay yerine çağırdı. Ceset köylülere gösterildi. Ancak cesedi tanıyan çıkmadı. Jandarma ekipleri öldürülen şahsın kimlik bilgilerine ve cinayeti işleyenleri bulmak için çalışmalara başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.