Muğla'da toprak havuzda ölü bulundu

Muğla'da toprak havuzda ölü bulundu
Milas'ta özel bir su ürünleri firmasına ait balık üretimi yapılan toprak havuzlarda bir kişi hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre; Savran Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren bir firmada çalışan 55 yaşındaki Samet Adalıoğlu, toprak havuz diye tabir edilen balık yetiştirme havuzunda boğulmuş vaziyette bulundu. Şüheli bulunan ölümle ilgili inceleme başlatan Jandarma, yaptığı incelemede 55 yaşındaki Samet Adalıoğlu, toprak havuzda suyu karıştıran makinenin yerini değiştirmeye çalışırken hayatını kaybettiğini belirledi.
Savran Mahallesi'ni üzüntüye boğan olayla ilgili incelemelerini sürdüren Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemlerde olayın güvenlik kameraları tarafından da kaydedildiği ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre; Adalıoğlu'nun, havuz karıştıran makineyi orta kısma taşımak amacıyla beline ip bağlayarak havuza girdiği, ancak bir anda hareketsiz kalarak suyun içine düşerek hayatını kaybettiği belirtildi. Yaklaşık 1 saat sonra işletme sahipleri tarafından cesedi bulunan Samet Adalıoğlu'nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken talihsiz işçinin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldıç
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 3197 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.