Muğla'da yanarak ölen kadının çocuklarına devlet sahip çıkacak

Muğla'da yanarak ölen kadının çocuklarına devlet sahip çıkacak
 MUHABİR
Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesinde H.B’nin imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı H.Y’yi yakarak öldürdüğünün ortaya çıkmasının ardından Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olaya müdahil oldu.

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Düğerek Mahallesi Hafız Gürül Sokak’ta 19 Mayıs’ta saat 22.00 sıralarında oto elektrikçisi olarak çalışan H.B. birlikte yaşadığı kadın H.Y’yi yakarak öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, H.Y’nin 16 yaşındaki oğlunun ifadesine psikolog eşliğinde başvurulmuştu. Çocuk ifadesinde H.B’nin annesini öldürdüğünü polise anlatmıştı.

Küçük çocuğun verdiği ifadenin ardından, imam nikahı ile birlikte yaşadığı H.Y’yi yakarak öldürdüğü ortaya çıkan ve polis ekiplerince gözaltına alınan H.B, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKACAKLAR

imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı kişi tarafından yakılarak öldürülen H.Y’nin 2 küçük çocuğunun olduğu bilgisi üzerine Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olaya müdahil oldu. Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin ölen kadının 16 ve 9 yaşındaki 2 çocuğuna sahip çıkmak için harekete geçtiği ve ölen kadının yakınları ile görüşüldüğü öğrenildi.
Ayrıca, dava sürecinin de Muğla Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından takip edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 506 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.