Muğla’da Yaşam Koçluğu

Muğla’da Yaşam Koçluğu
Muğla’da ilk defa yaşam koçluğu eğitim semineri düzenleniyor. Muğla’nın Ortaca İlçesi Sarıgerme’de 12-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek...

Muğla’da ilk defa yaşam koçluğu eğitim semineri düzenleniyor. Muğla’nın Ortaca İlçesi Sarıgerme’de 12-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan yaşam koçluğu eğitimine katılımın yüksek olması bekleniyor.  Profesyonel Koçluk Hizmetleri ve Eğitimi veren Nihal Aydın “Hayatını düzene sokmak isteyenlerin yeni popüler yol arkadaşı 'Yaşam Koçları' oluyor. Yaşam koçluğu Avrupa’da İstanbul’da çok yaygın. Bende bir Muğla’lı olarak Muğla’da bu hizmeti vermek istedim” dedi.

12-13 Aralık’ta Sarıgerme’de

Avrupa’nın bir çok ülkesinde yaygın, Türkiye’de son yıllarda büyük talip gören yaşam koçluğu Muğla’da da hizmete giriyor. Hemera yaşam koçluğu bünyesinde 12-13 Aralık tarihlerinde Sarıgerme’de yaşam koçluğu eğitim semineri düzenleniyor. Muğla’da ilk defa düzenlenecek olan yaşam koçluğu eğitim seminerine yoğun katılım olması bekleniyor.

Profesyonel Koçluk Hizmetleri ve Eğitimi veren Nihal Aydın “Hayatını düzene sokmak isteyenlerin yeni popüler yol arkadaşı 'Yaşam Koçları' oluyor. Yaşam koçluğu Avrupa’da İstanbul’da çok yaygın. Bende bir Muğla’lı olarak Muğla’da bu hizmeti vermek istedim.  Yaşam koçluğu en basit ve yalın tanımı ile “yol arkadaşlığıdır.” Hayallerinize, isteklerinize, gerçekçi hedeflerinize ulaşmak için bir tür yolculuk yaparsınız. İstediğiniz yere en sağlıklı, hızlı ve etkin şekilde ulaşmanızı sağlar. Koçunuz; yol arkadaşınız olarak kendi potansiyelinizi keşfetmenizi ve ortaya çıkarmanızı destekler. Sizi motive eder.  Hedeflerinize giden yolda kendinize inşa ettiğiniz duvarları,görmenizi sağlar.Farkındalığınızı artırır. Olaylara, kişilere bazı teknikler kullanarak farklı açılardan bakmanız için yardımcı olur. Kısacası; hedeflerinize ulaşmanızın yanı sıra kişisel gelişiminize katkı sağlar. Yaşam kalitenizi artırmanız için çalışır. Koç doğru ve güçlü sorular soran bir yol arkadaşıdır.Problemlerin çözülmesi veya geliştirilmesi gereken konularda neler yapılması gerektiğini hazır olarak sunan değil,çözümü doğru sorular sorarak danışanın kendini keşfetmesini sağlayan iyi bir dinleyici ve gözlemcidir. Danışanı farklı bakış,açısından baktıran kişidir koç. Danışanın hedeflediği yolda yürümesi konusunda yanında yürüyen kişidir” dedi.

Mustafa İnci-

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.