Muğla’lı Kadınları Temsil Etti

Muğla’lı Kadınları Temsil Etti
Cumhurbaşkanlığı Külliyesine 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla çağrılan Muğla’lı 40 yaşındaki Emel Şimşek’in ilginç bir yaşam öyküsü...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesine 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla çağrılan Muğla’lı 40 yaşındaki Emel Şimşek’in ilginç bir yaşam öyküsü ortaya çıktı.  İlkokuldan sonra maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamayan Emel Şimşek gönül elçileri projesi kapsamında ilk önce ortaokulu, sonra liseyi bitirdi. Şimşek daha sonra üniversite sınavını kazanarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu.

Bizimle Yakından İlgilendiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edilen kadınlardan olan Muğlalı Emel Şimşek, Ankara’da yakın ilgi gördüklerini söyledi. Ankara’ya kardeşi Arife Şimşek Akgül ile gittiğini belirten Emel Şimşek, Külliye’de Sayın Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Hanım hepimizle tek tek ilgilendi. Bizimle sohbet ettiler, sorunlarımızı ve beklentilerimizi dinlediler. Davetli olarak gittiğimiz Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Sema Ramazanoğlu ile de sohbet etme imkanı bulduk. Toplantının ardından Külliye’yi gezdik. Oldukça verimli ve güzel bir gündü” dedi.

Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.