MUĞLA’NIN EN GÜZEL HEMŞEHRİSİ ANNA

MUĞLA’NIN EN GÜZEL HEMŞEHRİSİ ANNA
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, aslen Muğlalı olduğunu açıklayan Fransız aktrist Anna Mouglalis’i doğduğu mahalleye davet edeceklerini söyledi.Muğla'nın...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, aslen Muğlalı olduğunu açıklayan Fransız aktrist Anna Mouglalis’i doğduğu mahalleye davet edeceklerini söyledi.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, bir röportajında aslen Muğlalı olduğunu dile getiren Fransız aktrist Anna Mouglalis'i ailesinin doğduğu mahalleye davet edecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçenin dünyaca ünlü ve kendi alanlarında başarılı birçok ismin de memleketi olduğunu, bunlardan birinin de Yunan- Fransız aktrist, yönetmen, top model Anna Mouglalis olduğunu söyledi.

Ünlü yıldızın yakın zamanda verdiği bir röportajda, "Muğla'dan geliyor soyadım. Ailem oradan. Birinci Dünya Savaşı öncesinde Yunanistan'a göçüp sonra Fransa'ya yerleşmişler" dediğini hatırlatan Gümüş, sanatçıyı ailesiyle birlikte Muğla'ya, doğduğu mahalleye davet edeceklerini açıkladı.

İlk Kez Görecekler

Ünlü sanatçının ailesinin Saburhane Mahallesi'nde yaşadığını kaydeden Gümüş, "Kendisinin dediği gibi soyadları Muğlalı anlamına geliyor. Temasa geçerek hem kendisini hem de ailesini memleketlerine davet etmek ve ağırlamak istiyoruz" dedi. Gümüş, davetin kabul edilmesi halinde Mouglasis ailesinin mübadeleden sonra ilk kez Muğla'yı göreceklerini söyledi. Fransa'da doğan 38 yaşındaki sanatçı, bugüne kadar 20'ye yakın sinema filminde oynadı, modellik, yönetmenlik yaptı, tiyatroda sahne aldı, Channel'in reklam yüzü oldu.

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.