MUĞLASPOR ALTYAPIDA YETİŞEN 7 FUTBOLCU A TAKIMDA

MUĞLASPOR ALTYAPIDA YETİŞEN 7 FUTBOLCU A TAKIMDA
Yeni sezona iddialı hazırlanan BAL temsilcisi Muğlaspor, A takımını güçlendirmeye devam ediyor. Muğlaspor Basın Sözcüsü Barış Yayman, yaşanan son gelişmeler hakkında gazetecilere bilgi verdi. Yayman, Muğlaspor’un altyapısında yetişen 7 futbolcunun A takıma dahil olduğunu söyledi.

2023-2024 sezonuna sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğlaspor Basın Sözcüsü Barış Yayman, yaşanan son gelişmeler hakkında kulüp binasında gazetecilere bilgi verdi.

Yayman, altyapıdan yetişen 7 futbolcunun A takım kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Buna göre; altyapıda yetişen Oğuzhan Sertakan, Ömer Faruk Çalkın, Arda Ateş, Ege Ergezen, Akil Şakirt, Anıl Yörük ve Muammer Çalışır A takım kadrosuna yerleşti.

POLGÜN ALTYAPI SPONSORU

Basın Sözcüsü Yayman, açıklamasında şunları söyledi:

“Altyapıdan 7 tane futbolcumuzun üst yapıda oynayabilecek seviyeye geldi ve A takıma alındılar. Muğlaspor için gece gündüz çalıştık. Bunun sonucunda bir şeyler farklı bir noktaya geldi. İdari yapılanma, ekonomik yapılanma ve futbolcuların kulübe bakışının bile farklı olduğunu görüyoruz. Muğlaspor’un şampiyon olacağına inanıyoruz. Yönetime ilk geldiğimiz günden itibaren altyapının çok önemli olduğunu vurguladık. Kulübün altyapıya verdiği önemden dolayı yönetim kurulunun kararıyla altyapı için ayrı sponsorluk çalışması yaptık. Altyapı malzeme ürünlerinin sponsorluğu için şehrimizin önde gelen firmalarından Polgün ile anlaşmaya varıldı. Başkan Vekilimiz İbrahim Güngör’e çok teşekkür ederiz. Kulübe katkı yapmak isteyen, şehirde iş yapan diğer firmaları da burada görmekten mutluluk duyarız.”

“MUĞLASPOR TAMAMEN DİĞER KULÜPLERLE DE BÜTÜNLEŞMİŞ DURUMDA”

Barış Yayman, “Muğlaspor bir şehir kulübü. Diğer kulüplere de ‘gelin, bir çatı altında toplanalım’, beraber çalışalım’ dedik. Kulüp Başkanımız Menaf Kıyanç, diğer kulüp başkanlarıyla sürekli görüşme halinde. Muğlaspor tamamen diğer kulüplerle de bütünleşmiş durumda” dedi.

“ALİ ÇAKIR ALACAKLARINDAN FERAGAT ETTİ”

Ali Çakır’ın Muğlaspor’dan tüm alacaklarından feragat ettiğini söyleyen Yayman, “Önceki dönem Kulüp Başkanımız Ali Çakır, kulüpteki tüm alacaklarından feragat etti. Zamanında burada çok mücadele veren bir başkan. Kulüpten bazı alacakları ve bunların hepsinden feragat etti. ‘Muğlaspor benim için çok önemli bir kavram, alacağın sözü olmaz’ dedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ALTYAPIYI DA İYİ TUTARSAK MUĞLA OLARAK DAHA BAŞARILI OLURUZ”

Kulüp Başkan Vekili İbrahim Güngör ise, “Muğlaspor bizim için çok önemli. Elimizden geldiği kadar iyi çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl çok iddialıyız. Altyapıya da ayrı destek olmak gerekiyor diye düşündük. Bu yüzden Muğlaspor’un altyapısı içinde elimizden geldiği kadar sponsorluğunda çalıştık. Gençlerimiz çok önemli. Muğlaspor’un A takımı bunlara bir örnek. Altyapıyı da iyi tutarsak Muğla olarak daha başarılı oluruz” diye konuştu.

MUĞLASPOR RESMİ GİYİM SPONSORU PATIRTI

Öte yandan Muğla’dan çıkarak ülke çapında bir marka haline gelen Patırtı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor'un 2023-2024 sezonunda resmi giyim sponsoru oldu. Patırtı, yeni sezonda yeşil-beyazlıların teknik heyeti ve futbolcuları için özel koleksiyon hazırlayacak.

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.