Muğlaspor Kalecisine Kurşun Yağmuru

Muğlaspor Kalecisine Kurşun Yağmuru
Muğlaspor kalecisi 23 yaşındaki Hasan Çelebi önceki gece silahlı saldırıya uğradı.  T.M isimli şahıs genç kaleciye 6 el ateş etti. Bir kurşun  Hasan...

Muğlaspor kalecisi 23 yaşındaki Hasan Çelebi önceki gece silahlı saldırıya uğradı.  T.M isimli şahıs genç kaleciye 6 el ateş etti. Bir kurşun  Hasan çelebi’nin sol bacağına isabet ederken 5 kurşun arabaya isabet etti. Hasan Çelebi kendi arabasıyla hastaneye giderken T.M isimli şahıs olay yerinden kaçtı.

Muğla’nın Ula İlçesi Akyaka Mahallesi'nde turistlik tesis işleten T.M. kız meselesi nedeniyle aralarında husumet olan Muğlaspor'un kalecisi Hasan Çelebi'yi telefonla arayıp, konuşmak istediğini söyledi. Muğla merkezde Şehitler Anıtı önünde önceki gece saat 22.30 sıralarında Kaleci Hasan çelebi ile T.M buluştu. Hasan Çelebi arabasından inerken T.M. belinden çıkardığı ruhsatlı tabancası ile Çelebi'yi sol bacağından vurdu. Genç kaleci hemen arabasının içine bindi. Bu arada T.M Hasan çelebi’ye 5 el daha ateş etti. Kurşunlar arabanın değişik noktalarına isabet etti. Genç file bekçisi kendisine ait araba ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Burada ameliyata alınan genç kalecinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.  Muğlaspor kalecisini yaralayan T.M ise olay yerinden kaçtı. Polis her yerde saldırganı ararken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.