MUĞLASPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

MUĞLASPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ
BAL Ligi 7. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor 4. haftada liderlik koltuğuna oturdu. Ligin ilk maçında kendi evinde İzmirspor’a 1-0 kaybettikten...

BAL Ligi 7. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Muğlaspor 4. haftada liderlik koltuğuna oturdu. Ligin ilk maçında kendi evinde İzmirspor’a 1-0 kaybettikten sonra son üç maçını galibiyet ile tamamlayan Muğlaspor, İzmirspor’un puan kaybettiği haftada deplâsmanda Antalya Konyaaltı Belediyespor’u Kamerun’lu oyuncusu Etoga’nın golü ile 1-0 yenerek grubunda liderlik koltuğuna oturdu. 

Sezona şampiyonluk parolası ile başladıklarını belirten Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, “Ligin ilk maçında şanssız bir yenilgi aldık. İki deplâsman ve kendi sahamızda oynadığımız üç maçımızı da galibiyet ile kapadık. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada deplâsmanda galip gelerek bir puan farkla liderliğe yükseldik. Liderliği sezon sonuna kadar koruyarak Muğlaspor’un 3. Lig özlemini sona erdirmek istiyoruz. Bundan sonra her maçımız bizim için final niteliğinde. Taraftarlarımızdan bizi maçlarımızda yalnız bırakmalarını istemiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.