Muğlaspor liderliğini sürdürdü

Muğlaspor liderliğini sürdürdü
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lider takımı Muğlaspor, ligin 10. haftasında konuk olduğu Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Maçta kaleci Yiğit kırmızı kart görürken, Muğlaspor uzun süre maçı 10 kişi oynadı.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırmasının ardından tüm ligler ertelenmiş, daha sonra 19 Aralık’ta devam edeceği açıklanmıştı.

Bu kapsamda Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) lider takımı Muğlaspor, ligin 10. haftasında Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor’a konuk oldu.

Her iki takımın temkinli başladığı maç, genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takım da ciddi gol pozisyonuna ulaşamadı.

Zaman zaman kontratak şeklinde gelişen seyrek ataklarda ise her iki takım forvetleri meşin yuvarlağı filelerle buluşturamadı.

Maçın ilk yarısında gelişen bir Döşemealtı Belediyespor atağında ceza sahası dışında rakip oyuncuyu düşüren Muğlaspor kalecisi Yiğit, kırmızı kartla oyun dışı kalırken Muğlaspor maçı 10 kişi tamamladı.

Yiğit’in kırmızı kart görmesinin ardından Muğlaspor kalesini genç Akil korurken, maç 90 dakika başladığı gibi golsüz sona erdi.

Maçı Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu takip etti.

Muğlaspor bu hafta sonu ligin 11.haftasında kendi sahasında Zoroğlu İncirliova Belediyespor’u konuk edecek.

Bu haber toplam 1969 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.