MUĞLASPOR YÖNETİMİ SALDIRIYI KINADI

MUĞLASPOR YÖNETİMİ SALDIRIYI KINADI
Mustafa İnci- Muğlaspor yönetim kurulu düzenlediği basın toplantısıyla Muğlaspor Kalecisi Hasan Çelebi’ye yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Muğlaspor...

Mustafa İnci- Muğlaspor yönetim kurulu düzenlediği basın toplantısıyla Muğlaspor Kalecisi Hasan Çelebi’ye yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “ Kalecimiz Hasan’ın yanındayız. Hasan’dan vazgeçmeyeceğiz” dedi. Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı ise “Hasan Çelebi'ye yapılan fiili silahlı saldırı tamamen kişisel ilişkiden kaynaklı olup, olayın duyulduğu andan itibaren kulübümüz oyuncumuzun sağlık durumuyla yakından ilgilenmiştir. Konu ne olursa olsun silahlı müdahalenin kulübümüzce kınandığını bilinmesini isteriz” dedi.

Muğlaspor Yönetim Kurulu takım kalecisi Hasan Çelebi’ye sahip çıktı. Yönetim kurulu adına Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Basın Sözcüsü Abdullah Eskihasarlı basın toplantısı düzenledi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Beyimoğlu “ Kulüp Muğla’nın kulübüdür.  Oyuncuda Muğla’lıdır. Biz yaptığı olay doğru ya da yanlış demeyiz. Orası Hasan’ı bağlar. Silahlı saldırıyı kesinlikle kabul edemeyiz. Hasan Muğlaspor’un futbolcusudur. Bundan sonra da futbolcusu olmaya devam edecektir. Hasan’ın yanındayız. Hasan’dan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Muğlaspor Basın Sözcüsü  Abdullah Eskihisarlı ise “  4 Kasım Çarşamba akşamı futbolcumuz Hasan Çelebi'ye yapılan fiili silahlı saldırı tamamen kişisel ilişkiden kaynaklı olup, olayın duyulduğu andan itibaren kulübümüz oyuncumuzun sağlık durumuyla yakından ilgilenmiştir. Olayın Muğlaspor Kulübü ile bire bir hiç bir ilişkisi olmayıp tamamen şahsı bir mesele olduğu anlaşılmıştır. Konu ne olursa olsun silahlı müdahalenin kulübümüzce kınandığını bilinmesini isteriz. Konu adlı makamlara intikal etmiş olup, kulüp olarak konunun takipçisi olacağız. Bu olay Muğlaspor camiasına ve Muğla’mıza yakışmayan bir durumdur” dedi.

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.