Muğlaspor’lu Ozan Sol, Milli takımda

Muğlaspor’lu Ozan Sol, Milli takımda
Muğlaspor’un orta saha sol ön oyuncusu Ozan Sol, amatör milli takım Ege bölgesi Milli takımına alındı. Muğlaspor'da Amatör lig’te ilk kez milli takıma...

Muğlaspor’un orta saha sol ön oyuncusu Ozan Sol, amatör milli takım Ege bölgesi Milli takımına alındı. Muğlaspor'da Amatör lig’te ilk kez milli takıma seçilen isim olan Ozan Sol, Türkiye genelinde gerçekleşen bölgesel Milli takım maçlarına katılacak. Takım olarak burada başarılı olurlarsa ülkeyi yurt dışında temsil edecekler.

Muğlaspor’un playoff final maçından elenmesinin ardından futbolculara takımlardan teklifler yağıyor. Yeşil beyazlı ekibin genç futbolcusu Ozan Sol, Muğlaspor’da Amatör lig’te ilk defa milli takım forması giyen futbolcusu oldu. Daha önce seçmelere katılan ancak seçmelerde seçilemeyen futbolcuların olduğu yeşil beyazlı ekipte, ilk defa mili takım forması giyen futbolcu oldu.

Önümüzdeki günlerde Nevşehir’de Karadeniz Amatör Milli Takım ile maç yapmaya gidecek olan Ege Amatör Milli Takım oyuncuları burada galip gelirlerse yurtdışında ülkeyi Amatör bazında temsil edecekler.

Profesyonel olmamış oyuncuların alındığı Ege Amatör Milli Takım’da Ozan Sol, takımın en genç oyuncuları arasında. Yaş bakımından diğer sporcular arasında yaşının küçük olması hocaların daha çok gözdesi halinde olduğu öğrenildi. İddialara göre genç oyuncuya üst liglerden tekliflerin geldiği ancak resmiyet kazanılmadığı öğrenilirken, tekliflerin resmiye dökülmesi halinde genç futbolcunun profesyonel olması an meselesi olduğu da söylentiler arasında.

Ozan’ın çok yetenekli bir sporcu olduğunu söyleyen Muğlaspor Teknik direktörü Egemen Urhan, “Ozan için çok önemli bir piyasa. Ozan, genç olması onun için bir avantaj. Kendisine  başarılar diliyorum” dedi.

Muğlaspor Basın Sözcüsü Erol Kapiz, “Ozan şuanda Amatör Milli Takımın kampında. Kendisi başarılı ve hırslı bir futbolcu, onun başarılı olmasını bizde istiyoruz. Kendisinin bir isteği olup olmadığını soruyoruz, kamp sürecini devamlı takip ediyoruz. Gelen teklifler içinde net bir şey yok, yönetim ile konuşup futbolcuların transfer söylentileri hakkında net bir görüşe varacağız” dedi.

Bu haber toplam 602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.