MUĞLA'YA BAKANLIK YOK

MUĞLA'YA BAKANLIK YOK
Yeni kurulan 64’üncü hükümet kabinesinde Muğla’ya bakanlık verilmedi. Ak Parti Muğla İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıkları ve sivil toplum örgütleri...

Yeni kurulan 64’üncü hükümet kabinesinde Muğla’ya bakanlık verilmedi. Ak Parti Muğla İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıkları ve sivil toplum örgütleri Hasan Özyer’in Kültür ve Turizm Bakanı olması için imza kampanyası başlatmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığına Mahir Ünal Ünal getirildi. Ege Bölgesi ise yeni kabine İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Denizli milletvekili Sema Ramazanoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu girdi.

İmza Kampanyası Başlatılmıştı

1 Kasım seçimlerinden sonra Ak Parti’nin Muğla milletvekili Hasan Özyer’in Kültür ve Turizm Bakanı olması için imza kampanyası başlatılmıştı. Ak Parti İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları ve sivil toplum örgütleri Özyer’in Kültür ve Turizm Bakanı olması için imza toplamıştı. Toplanan binlerce imza Ak Parti Genel Merkezine gönderildi. Muğla’da gözler açıklanacak olan yeni kabineye çevrildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu 64’üncü hükümetin yeni kabinesi açıkladı. Açıklanan yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal olarak atandı. 64’üncü hükümet kabinesinde Muğla’ya bakanlık verilmezken Ege Bölgesine sadece 3 bakanlık verildi. Ak Parti İzmir Milletvekili Binalı Yıldırım Ulaştırma Bakanı olurken, Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olurken Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu oldu.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.