Muğla’ya Üç Yeni Hastane

Muğla’ya Üç Yeni Hastane
Muğla’nın Bodrum, Milas ve Seydikemer ilçelerine yapılacak olan yeni devlet hastanelerinin ihale süreci başladı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Kökten...

Muğla’nın Bodrum, Milas ve Seydikemer ilçelerine yapılacak olan yeni devlet hastanelerinin ihale süreci başladı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Kökten ve Hasan Özyer, Bodrum’da, Milas’ta ve Seydikemer ilçelerinde vatandaşların büyük merakla bekledikleri yeni hastanelerin yapılması konusunda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşmelerde bulundular. Yapılan görüşmelerde iki hastane için destek isteyen Milletvekilleri Kökten ve Özyer, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan mutlu haberi aldılar.

Yapılan görüşmenin ardından kamuoyuna bir açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Kökten ve Hasan Özyer; “Seçimin öncesinde vatandaşlarımızdan bizlere destek ve milletvekili olabilmek içinde yetki istemiştik. Bu yetkiyi isterken de söylediğimiz gibi Muğla için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Milas’a, Bodrum’a ve Seydikemer’e yapılması planlanan yeni devlet hastaneleri için bakanımızdan gerekli olan destek sözünü aldık. Bodrum Devlet Hastanesi bir ay sonra, Milas Devlet Hastane ve Seydikemer Devlet Hastaneleri’nin inşaatları bir buçuk ay sonra ihale edilecek. İhalenin ardından da yaklaşık olarak 2 ay sonra ilk çalışmalar başlayacak. Üç hastanede bölgemizdeki taleplerin karşılanması anlamında en iyi şekilde dizayn edilmiş durumda. Bu anlamda Muğla’mız için yapılacak olan projelerin takipçisi olmaya devam edeceğimizin sözünü bir kez daha veriyoruz. Yeni yapılacak olan hastanelerimiz hayırlı uğurlu olsun” dediler.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.