Muhtarlar Ayaydın’a dert yandı: “Başkanı vazgeçtim müdürüne ulaşılamıyor!”

Muhtarlar Ayaydın’a dert yandı: “Başkanı vazgeçtim müdürüne ulaşılamıyor!”
 MUHABİR
Menteşe’de muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, muhtarların şikayetlerini dinledi. Ayaydın, yaptığı açıklamada, “Ben "Büyükşehir Başkanı’nı görebiliyor musunuz? Mahallelinin derdini aktarabiliyor musunuz? diye soruyorum, muhtarlarım ‘Başkandan umudu kestik, daire müdürüne bile ulaşamıyoruz’ diyor” dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında dün Menteşe’de muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların şikayetlerini dinleyen Ayaydın, yaptığı açıklamada, “Ben "Büyükşehir Başkanı’nı görebiliyor musunuz? Mahallelinin derdini aktarabiliyor musunuz? diye soruyorum, muhtarlarım ‘Başkandan umudu kestik, daire müdürüne bile ulaşamıyoruz’ diyor” dedi.

Muhtarlar ile randevusuz görüşeceğini söyleyen Ayaydın, “Başkanı Vazgeçtim Müdürüne Ulaşılamıyor! Mahallelinin derdini öncelikle dinleyen, çevresinde ne olup bittiğini ilk öğrenen muhtarlarımız çok önemli bir görev üstleniyor. Sorunlarını dinlemeye devam ediyorum. Dün de Menteşe’de muhtarlarımızla bir araya geldik.

Ben Büyükşehir Başkanı’nı görebiliyor musunuz? Mahallelinin derdini aktarabiliyor musunuz? diye soruyorum, muhtarlarım ‘Başkandan umudu kestik, daire müdürüne bile ulaşamıyoruz’ diyor.

Ben muhtarlarımla randevusuz görüşeceğim. Ben bunu yapıyorsam, daire müdürüm de öyle yapacak. Hemşehrimin sorununu dinlemeyen, muhtarımın telefonuna çıkmayan, randevu vermeyen müdürüm olmayacak” dedi.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.