MUHTARLAR VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

MUHTARLAR VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
Yatağan’da emniyet, jandarma ve kurum müdürleri muhtarların taleplerinin dinlenmesi üzerine gerçekleştirilen toplantılarda çözüm önerileri aramaya, muhtarlar ve mahallelerdeki vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Yatağan’da düzenli olarak devam eden muhtarlar toplantısı Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya ilçe Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan, İlçe Emniyet Müdürü Adil Haçan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Sebile Şenyurt Şimşek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı, İlçe Sağlık Müdürü Fırat Yazıcı, İlçe Orman İşletme Müdürü Beril Öztürk ve muhtarlar katıldı.

Yatağan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda muhtarlar teker teker ilgili kurum yetkilileriyle görüşüp taleplerini dile getirildi, yapılan gelişmeler aktarıldı. Daha sonra Orman İşletme Müdürü Beril Öztürk tarafından yapılan sunumda yaklaşan yaz mevsimi ve yangın sezonu öncesi muhtarlara orman yangınları için toplumsal duyarlılığı arttırmak, yerel halkı orman yangınları konusunda eğitmek, orman ve tarım arazisi arakesitlerinde yer alan tarım alanlarında yeşil yangın emniyet şeritleri oluşturabilmek ve daha farklı konularda orman köylerini bilgilendirmeyi hedeflendiği anlatıldı.

Bu haber toplam 775 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.