MUSKİ, Hızırşah’ta Olası Bir Su Sorununun Önüne Geçiyor

MUSKİ, Hızırşah’ta Olası Bir Su Sorununun Önüne Geçiyor
SİNAN BOYACI    MUSKİ Genel Müdürlüğü, Hızırşah Mahallesi’nin kurumaya yüz tutan su kaynak gözünde gerçekleştirdiği çalışma ile mahalle sakinlerinin...

SİNAN BOYACI    MUSKİ Genel Müdürlüğü, Hızırşah Mahallesi’nin kurumaya yüz tutan su kaynak gözünde gerçekleştirdiği çalışma ile mahalle sakinlerinin daha fazla su almasını sağlayarak olası bir su sorunun önüne geçiyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların temiz, sağlıklı ve sürekli su almalarını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Datça İlçesinin Hızırşah Mahallesi’nde kurumaya yüz tutan su kaynak gözüne, MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı 4. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edildi.

Hızırşah Mahallesi’ne su teminin sağlandığı kaynak gözünde suyun çıktığı yerde ağaçların kök saldığını fark eden MUSKİ 4. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, ağaçlara zarar vermeden su kaynak gözünün derinliğini arttırdı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Hızırşah Mahallemize su teminin sağlandığı su kaynağının gözünün kurumaya yüz tuttuğunu fark ettik. Suyun çıktığı yerde ağaçlar kök saldığı için su geçmekte zorlanıyordu. Ve mahallemize yeterli miktarda su veremiyorduk. Biz de ağaçlara zarar vermeden olaya müdahale ederek su kaynak gözünü derinleştirdik ve betonarme bir su alma yapısı yaptık. Artık Mahallemiz su sorunu yaşamayacak. Geçen hafta başında başladığımız çalışmaları önümüzdeki haftanın başından itibaren tamamlayacağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kesintisiz bir şekilde su ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü önlemi alıyoruz. Datça ilçemizin meclis üyelerine çalışmalarımızın öncesinde ve sonrasında bize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederim“ dedi.

Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.