MUSKİ, KENDİ BAKIM ARACINI KENDİSİ TASARLADI

MUSKİ, KENDİ BAKIM ARACINI KENDİSİ TASARLADI
Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel Alan’da gerçekleştirilen Mobil Bakım Onarım Atölye araçlarının tanıtımına MUSKİ Genel Kurul Üyesi...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel Alan’da gerçekleştirilen Mobil Bakım Onarım Atölye araçlarının tanıtımına MUSKİ Genel Kurul Üyesi Ali Sedat Samsunlu, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, Daire Başkanları ve Müdürler katıldı.

MUSKİ Elektrik Malzeme ve Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Araç ve İş Makinesi Bakım Onarım Şube Müdürlüğü tarafından tasarlanan gezici araçlar, her türlü bakım onarım faaliyetlerini gerçekleştirebilecek.

“MUSKİ’ye ait araçlar bulunduğu yerde tamir edilebilecek”

Mobil Bakım Onarım Atölye araçlarının tanıtım töreninde konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, kendilerinin tasarlayıp hizmete sundukları araçlar sayesinde Muğla’nın neresinde olursa olsun MUSKİ’ye ait arıza yapan araçların bulundukları yerde tamir edilebileceğini söyledi. Ülgen, “Araçlarımız Elektrik, Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığımız tarafından tasarlandıktan sonra dışarıdan bir firmaya yaptırılmıştır. Söz konusu araçlarımız seyyar jeneratör, Kompresör, Yıkama Ünitesi, Sabit Matkap, Taşlama, Yağlama pompaları, Vinç Sistemi ve Kaynak Makinesi ekipmanlarının yanı sıra her türlü bakım onarım faaliyetlerini gerçekleştirebilecek set ve alet malzemeleriyle donatılmıştır “ dedi.

Hizmete sundukları Mobil Bakım Onarım Atölye araçlarının diğer belediyeler tarafından da çok ilgi gördüğünü vurgulayan Ülgen, “Araçları nasıl tasarladıklarımızı, kendilerinin de bu araçlardan tasarlamak istediklerini bize belirtiyorlar. Ayrıca kendi tasarladığımız bu araçlar sayesinde çok fazla maddi ve zaman tasarrufu sağlıyoruz. Bünyemizde bulunan araçlarımızda herhangi bir sıkıntı çıktığı zaman dışarıya yaptırmadan kendimiz yapıyoruz. Bu da bize maddi ve zaman anlamda çok büyük tasarruf sağlıyor. Su ve Kanalizasyon hizmetlerinde yüksek standartlarda hizmet sunan, sürekli gelişen, etkin ve alanında güven duyulan su idaresi olma yolunda ve vizyonumuzun ışında ihtiyaç duyduğumuz sürati ve etkinliği kazanmamıza destek sağlayacak olan bu araçları bünyemize dâhil etmenin gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmamızı sağlayacak bu araçlar kurumumuza hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 637 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.