MUSTAFA ÖZTÜRK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MUSTAFA ÖZTÜRK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
CHP’de seçim takviminin açıklanmasının ardından 2015 milletvekili seçimleri için ilk aday adaylığını açıklayan İl Başkanı Mustafa Öztürk oldu....

CHP’de seçim takviminin açıklanmasının ardından 2015 milletvekili seçimleri için ilk aday adaylığını açıklayan İl Başkanı Mustafa Öztürk oldu. Öztürk “ Genel seçimlerde milletvekili aday adayıyım. Muğla olarak ön seçim istiyoruz. Muğla’da kontenjan istemiyoruz” dedi.CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir 2015 genel seçimlerinde Muğla’da milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesini istedi. Demir “ Ben ön seçimle geldim. Milletvekili adaylarımızın üye bazında ön seçimle belirlenmesinden yanayım” dedi.

CHP’de istifalar 25 Aralık’ta son

CHP’de milletvekili adayı olmak isteyen il başkanları, ilçe başkanları ve parti yönetim kurulu üyeleri 25 Aralık 2014 tarihine kadar istifa etmeleri gerekiyor. CHP Genel Merkezi 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmayı düşünen örgüt yöneticilerinin en geç 25 Aralık tarihine kadar örgüt deki görevlerinden ayrılmaları istendi.

İl Başkanı adaylığını açıkladı

CHP Genel Merkezi tarafından seçim sürecinin başlatılmasının ardından gözlen milletvekili adaylığı için ismi geçen CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk’e çevrildi. Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Öztürk “ 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağım. 25 Aralık tarihinde il başkanlığı görevimi bırakıyorum. Son bir defa milletvekili aday adayı olacağım. Muğla’da milletvekili adaylarının belirlenmesi için ön seçim istiyoruz. Muğla’da bu güne kadar uygulanan kontenjanı da istemiyoruz. Bununla ilgili yönetim kurulu kararımızı aldık. Süreç başlayınca parti genel merkezimize Muğla il yönetiminin kararını sunacağız” dedi.

Demir: ön seçimle geldim

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir “ Ben geçen seçimde ön seçimden gelerek milletvekili oldum. Önemli olan parti tabanının istediğidir. Muğla’da milletvekillerinin üye bazında ön seçimle belirlenmesinden yanayım. Bununla ilgili düşüncelerimi de genel merkezimizde ki yetkili organlara sundum” dedi.

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.