Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal: "Mucize eseri kurtulduk"

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal: "Mucize eseri kurtulduk"
Muğla'nın Menteşe ilçesinde cayrokopterin düşmesi sonucu pilot ve Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal yaralandı. Melis Sandal, gece saatlerinde taburcu oldu. Sandal'dan kaza ile ilgili ilk paylaşım geldi. Melis Sandal, paylaşımında, "Çok şükür mucize eseri kurtulduk." dedi.

Marmaris'ten kalkış yaptığı öğrenilen cayrokopter, Zeytinköy Mahallesi Hayıtlı mevkisinde belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Zeytin ağacına çarpan hava taşıtı, zemine düştü.

Kazada, pilot ve yanındaki kişi yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan pilotun Sinan Yılmaz (47), diğer yaralının ise sanatçı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal (34) olduğu öğrenildi.

Sandal'ın sol el bileğinde kırık olduğu pilotta ise kırık olmadığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

MELİS SANDAL'DAN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Sandal, kazadan sonra Instagram hesabından kendisini arayanlara teşekkür etti. Melis Sandal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çok şükür mucize eseri kurtulduk. Arayan soran geri dönemediğimiz herkese bilgi vermek istedim. Allah bizi ailemize ve tüm sevenlerimize bağışladı."

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.