Mustafa Toksöz; “önce Yatağan” diyerek yola çıkıyor

Mustafa Toksöz; “önce Yatağan” diyerek yola çıkıyor
31 Mart yerel seçim sürecinde aday adaylığı başvuruları için son viraja girilirken AK Parti Yatağan Belediye Başkan Aday Adaylığı için Makine Mühendisi Mustafa Toksöz 12 Kasım Pazartesi günü aday adaylık açıklamasında...

31 Mart yerel seçim sürecinde aday adaylığı başvuruları için son viraja girilirken AK Parti Yatağan Belediye Başkan Aday Adaylığı için Makine Mühendisi Mustafa Toksöz 12 Kasım Pazartesi günü aday adaylık açıklamasında bulunacak.

Yatağan Belediye Başkan Adaylığı için resmi müracaatini yaparak aday adaylık açıklamasını 12 Kasım Pazartesi AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı önünde geriş katılımlı br toplantı ile duyuracaklarını belrten Makine Mühendisi Mustafa Toksöz, “biz Yatağan halkına hizmet için varız ve “önce Yatağan” diyerek yola çıkıyoruz. Yatağanımızın ve Yatağan halkının kaybedecek bir 5 yılı daha yok. sen ben ayrımı yapmadan Yatağanı ortak akılla yönetip, istişare kültürünü ön plana çıkartarak Yatağanımızı tüm mahalleleri ile kalkındırıp, yatırımlarla hizmetlerle hızla gelişen bir Yatağan inşa edeceğiz. Pazartesi günü saat 16:00’da Yatağan ilçe Başkanlığımız önünde düzleyeceğimiz Aday Adaylık açıklamamıza tüm halkımızı davet ediyorum.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.