Mutlu Gürler, Datça için aday adaylığını açıklayacak

Mutlu Gürler, Datça için aday adaylığını açıklayacak
 MUHABİR
Jeoloji Yüksek Mühendisi, Doğal Kaynak Planlama ve Afet Yönetimi Uzmanı Mutlu Gürler, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Datça Belediye Başkanlığı için yarın saat 14.00’te Datça CHP İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı’nda görev yapan Jeoloji Yüksek Mühendisi, Doğal Kaynak Planlama ve Afet Yönetimi Uzmanı Mutlu Gürler, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Datça Belediye Başkanlığı için yarın saat 14.00’te Datça CHP İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayacak.

Mutlu Gürler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli Datçalılar, Datça’nın Yeni Dönemi Başlıyor! Yepyeni bir heyecanla yola çıkıyoruz. Bu doğa cennetini geleceğe taşımak için belediye başkan aday adayı oldum. Datça’ya dair hayallerimi, projelerimi paylaşacağım buluşmada sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağım” ifadelerine yer verdi.

gurler-davet-124819601.jpg

Mutlu Gürler kimdir?

2019 yılından bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı’nı yürüten Jeoloji Yüksek Mühendisi, Doğal Kaynak Planlama ve Afet Yönetimi Uzmanı Mutlu Gürler, Türkiye Ormancılar Derneği, WWF Türkiye Doğa Araştırmaları Merkezi, TEMA Vakfı Bilim Ağacı Vakfı gibi doğa koruma konularında saygın kurumlarla işbirliği ve ortak projeler yönetti. TMMOB, Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Sekreterliği, Türkiye Barolar Birliği ile ortak afet eğitimi programlarını yönetti. Birleşmiş Milletler tarafından uygulanmakta olan, kentleri afetlere karşı dirençli hale getirmek kapsamında, sürdürmekte olan MCR 2030 Sertifikasını Ankara Büyükşehir’e kazandırdı.

Bu haber toplam 372 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.