Mutluluğu üç gün sürdü

Mutluluğu üç gün sürdü
Bodrum Belediyesi Fenişlerinde işçi olarak çalışan Ali Algan Cuma günü evliliğe ilk adımı attı ve Habibe Bayar ile nişanlandı. Cuma akşamı nişanlanan...

Bodrum Belediyesi Fenişlerinde işçi olarak çalışan Ali Algan Cuma günü evliliğe ilk adımı attı ve Habibe Bayar ile nişanlandı. Cuma akşamı nişanlanan Cumertesi günü 13 Mayıs akşamı kendisine ait 48 TB 947 plakalı motorsikletiyle evine doğru yola çıktı. Bu sırada arkadan hızla yaklaşan 48 T 5763 plakalı ticari otomobil Ali Algan’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletten savrularak 30 metre kadar sürüklenen Algan, kanlar içinde kaldı. Algan, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 ambulansıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Çarpan halasının oğlu çıktı

Ali Algan’a arkadan çarpar ticarisi araç şoförünün Algan’ın halasının oğlu H.A olduğu öğrenildi. Kazadan 6 saat sonra H.A jandarma tarafından gözaltına alındı. H.A jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. H.A tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakındı. 3 gündür yoğun bakımda tedavi altına tutulan Ali Algan sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Ali Algan’ın kazadan bir gün önce Habibe Bayar ile nişanlandığı Ramazan Bayramı sonrasında evlenecekleri öğrenildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.