MUTSO’dan Gazetemize Ziyaret

MUTSO’dan Gazetemize Ziyaret
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Karakuş, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan ve Meclis Başkanı Şükrü Altınay Muğla Gazetesine ziyarette bulundu. ...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Karakuş, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan ve Meclis Başkanı Şükrü Altınay Muğla Gazetesine ziyarette bulundu.  Fuar Projesinin 3 yıldır beklediğini belirten Bülent Karakuş “ Muğla için önemli olan bir proje 3 yıldır Bakanlar Kurulunda imzaya açılması bekleniyor. Umarım hükümet kurulduktan sonra bu sorun çözülür” dedi.

Ekonomik Canlılık Şart

Muğla Gazetesi imtiyaz sahibi Zübeyda Fellahoğlu ile Muğla gündemine ilişkin sohbet eden Bülent Karakuş “ Son 1,5 yılda 4 seçim yaşadık. Bu süreçte ekonomi ciddi darbe gördü. Yatırım beklerken yatırımlar ülke dışına çıkmaya başladı. Önümüzde 4 yıl seçim yok. Bu de ülkenin ekonomik olarak canlanmamızı sağlayabilir” dedi.

Bakanlıkta İmzaya Kaldı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Karakuş “ Muğla için önemli olan fuar alanı projemiz 3 yıldır bakanlar kurulunda imzaya açılması bekleniyor. Belediyelerin şirket ortağı olması için bakanlar kurulu imzası gerekiyor. Bir çok ilde bu proje bakanlar kurulu onayladı. Muğla olarak biz beklemedeyiz. Hükümet kurulduktan sonra umarım projemiz bakanlar kurulu imzasından geçer. Bu projenin hayata geçmesi kent ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Bu haber toplam 398 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.