NALBANTOĞLU’NDAN UZUN’A ZİYARET

NALBANTOĞLU’NDAN UZUN’A ZİYARET
Bodrumspor eski kulüp Başkanı Semih Nalbantoğlu, Yatağan’a gelerek İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Serkan Uzun’u ofisinde ziyaret etti. Nalbantoğlu, Bodrum’un her geçen gün spor cenneti olmaya devam ettiğini belirtti.

İYİ Parti Muğla Spor Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Bodrumspor eski kulüp Başkanı Semih Nalbantoğlu, Cuma günü Yatağan’a gelerek yine İYİ pati siyasi işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serkan Uzun’u ofisinde ziyaret etti.

Nalbantoğlu burada gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün Hem Serkan Uzun’u ziyaret etmek hem de oynanacak Bodrumspor Göztepe maçını destek amaçlı tanıdıklarıma ziyaret ediyorum. Artık güzel İlçemiz turizm cenneti olmanın yanı sıra, tam bir spor cenneti olma yolunda ilerliyor. Bilindiği üzere Bodrumspor Süper lige çıkma maçı oynayacak. Öte yandan, Çağdaş Bodrumspor Basketbol takımı süper lige çıktı. Yalıkavak kadın Basketbol takımı Türkiye Kupasını aldı. Seneye şampiyon olmasını bekliyoruz. Ne var ki Bodrumspor Külümüzün sahası 5 bin kişilik bu saha süper lig için yeterli değil. Hedefimiz Bodrumspor Külümüzün sahasının 25 bin kişiliğe çıkarılması veya 25 bin kişilik yeni bir saha yapılmasıdır. Muğla Haber gazetesine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

HABER:GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.