Nazlı Ilıcak Bodrum'da Aranıyor

Nazlı Ilıcak Bodrum'da Aranıyor
Darbe girişiminin ardından hakkında gözaltı kararı çıkartılan Nazlı Ilıcak polis ekipleri tarafından Bodrum’da aranıyor. Nazlı Ilıcak’ın sabah...

Darbe girişiminin ardından hakkında gözaltı kararı çıkartılan Nazlı Ilıcak polis ekipleri tarafından Bodrum’da aranıyor. Nazlı Ilıcak’ın sabah saatlerinde Bodrum’a geldiği mobese kameraları tarafından belirlendi. Bodrum’daki evinde bulunamayan Ilıcak için koylarda arama başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın Bodrum'daki yazlığında arama yapıldı. Ilıcak’ın Bodrum'a giriş yaptığının mobese kameralarınca tespit edildiği belirtildi. Görevlilerin evine gittiği Ilıcak burada bulunamadı. Bahçıvanının, Ilıcak'ın evine gelmediğini söylediği belirtildi. Ayrıca Ilıcak'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gündoğan Mahallesi'nde oturan akrabası işadamı S.I.'nın evini de kontrol edilip arandığı bildirildi. Bunun yanında yaz aylarında tatil yaptığı teknede de arama yapıldığı ancak Ilıcak'ın şu ana kadar bulunamadığı belirtildi. Sahil Güvenlik ekiplerinin Güvercinlik ve Göltürkbükü koylarındaki teknelerde, jandarma ve polis ekiplerinin de bulunabileceği ev ve tatil sitelerinde aramalarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.