Edirne’de Meriç Nehri'nde su yüzeyinde sürüklenen bir erkek cesedi gören vatandaşların ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. AFAD ekipleri, botla nehre inerek cesedi kıyıya çıkardı. Kimliğin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karısını Bıçakladı, Savunması Herkesi Şok Etti Karısını Bıçakladı, Savunması Herkesi Şok Etti

Meriç Köprüsü’nde gezintiye çıkan vatandaşlar, nehir üzerinde sürüklenen cesedi fark edince büyük korku yaşadı. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yetkililerden yardım istediler.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri botla suya inerek cesedi kıyıya çıkardı. Ardından itfaiye ekiplerinin desteğiyle karaya taşınan ceset, otopsi işlemleri için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Şahsın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken, polis ekipleri olayın aydınlatılması için geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA