Nihat Öztürk il Başkanı

Nihat Öztürk il Başkanı
AK Parti Muğla İl Başkanlığı 4. olağan kurulunu Muğla Kaplı spor salonunda Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdi....

AK Parti Muğla İl Başkanlığı 4. olağan kurulunu Muğla Kaplı spor salonunda Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mevcut Başkan Nihat Öztürk, 50 yeni yönetim kurulu üyesi ile yola devam etti.

Günlerdir konuşulan ve merakla beklenen AK Parti Muğla İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresini Kapalı spor salonunda gerçekleştirdi. Delegelerin tıklım tıklım doldurduğu kongreye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu eşi ile birlikte kongreye katılırken, Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, Gençlik Kolları ve bin’e yakın partili katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Muğla’da büyüyen  bir güç olduğunu söyledi. Öztürk, “Kongremizden de anlaşılıyor ki bizler bu salonlara sığmıyoruz, buda AK Parti Muğla’da büyüdüğünün kanıtıdır. Muğla’yı kaliteli bir belediyecilik ile buluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından faaliyet raporları okundu. Daha sonra tek liste ile gidilen seçime geçildi. Nihat Öztürk, kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alarak görevine devam etti. Delegenin güven oyunu alan Öztürk’ün yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor, Hasan Kadri Amrağ, Şadi Pirci, Safa Altaş, Mustafa Karataş, Cem Tölek, Mirac Cin, Ali Rıza Boyacı, Tamer Topal, İbrahim Uğurlu, Erdoğan Ünal, Seher Eşme, Hatice Güleç, Armağan Erol, Zekeriya İlkhan, Ozan Balcı, Ali Kadem, Orhan Reyhan, Şevki Hışır, Ali Yörük, Sinan Acar, Esat Onur Tuğay, Hüsrev San, Nejat Ülgen Şener, İbrahim Helvacı, Yüksel Çoban, Abdülkadir Saruhan, Önder Yeniçeri, Sayit Nur Gün, Hamza Akercan, Salih Soykan, Ahmet Soğancı, Salih Özdemir, Özge Ceylan, Uysal Avcı, Bahattin Başpınar, Ezgi Altun, Ertuğrul Gümüş, Haluk Laçin, Ercan Yalçın, Abdullah Özdemir, Rafet Barutçu, Ahmet Tufan Şahin, Ramazan Yiğit, Ufuk Kıran, Erkan İnan, Osman Koyuncu, Soner Kolcuoğlu, Ramazan Pökün, Kezban Keloğlu.

Bu haber toplam 807 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.