Nilüfer Kavasoğlu yeniden başkanlığa seçildi

Nilüfer Kavasoğlu yeniden başkanlığa seçildi
 MUHABİR
Öz Sağlık-İş Sendikası Muğla Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Nilüfer Kavasoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Şube yönetimi ise Taner Bölük ve Mustafa Tepe’den oluştu.

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’in de katıldığı Öz Sağlık-İş Sendikası Muğla Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu, Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Şube Genel Kuruluna Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu, AK Parti İl Başkanı Av.Gültekin Akça, MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Özer, Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı İsa Umut, Öz Orman İş Sendikası Şube Başkanı Bilal Güçlü, AK Parti Menteşe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin, Denizli Hak-İş İl Başkanı/Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Sezai Söylemez, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Önder Uçak, Menteşe Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ayşe Çiçek, Muğla Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Tarık Çubukçuoğlu katıldı.

Genel Kurul’da mevcut başkan Nilüfer Kavasoğlu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

whatsapp-image-2024-05-18-at-13-17-23.jpeg

DİVAN BAŞKANLIĞINI YAVUZ AKSANOĞLU YAPTI

Açılış konuşmasının ardından Genel kurulu yönetmek üzere Divan teşekkül etti. Genel Kurulun Divan Başkanlığı’nı sunulan teklif üzerine Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu yaptı.

“FEDAKÂRCA ÇALIŞMALARIMIZIN DA HAKKININ TESLİM EDİLMESİNİ BEKLİYORUZ”

Başkan seçilen Nilüfer Kavasoğlu “Bizler sağlık ve sosyal hizmet işçileriyiz. Gerek çalışma düzenimiz gerekse önceliklerimiz diğer işkollarında görev yapan arkadaşlardan farklı. Biz bu güzel vatanın her bir köşesinde halkımızın sağlık hizmetini en iyi şekilde almasına yardımcı olan sağlık işçileriyiz… Bizler devletimizin bize emanet ettiği yardıma ihtiyaç duyan yaşlılarımızın, hayatlarını tek başına idame ettiremeyen engellilerimizin, yuva hasreti, anne-baba özlemi çeken kimsesiz yavrularımızın tutunduğu dal, başını yasladığı sine, tuttuğu eliz. Biz bu büyük devletin, bu merhametli milletin vicdanı sosyal hizmet işçileriyiz.

Elbette görevimizi yapıyoruz ama bizler bunu yerine getirirken vicdani sorumluluklarımızı, gece gündüz demeden yapmış olduğumuz fedakârca çalışmalarımızın da hakkının teslim edilmesini bekliyoruz. Bugün Şubemizin ilk kongresi, ilk genel kurulu. Atamalardan seçimlere kadar gelmiş olduğumuz bu yolculuk, sendika içi demokrasinin varlığının, kazanımının getirdiği huzurlu, şeffaf bir yolculuk.

whatsapp-image-2024-05-18-at-13-17-00.jpeg“BİZLER EMEĞİN EN GÜZEL HİKAYESİNİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Biz üzerimize düşenle mükellefiz, ‘başarı çalışanındır’ düsturuyla hareket ettik. Takdir önce Cenab-ı Hakk’a, sonra her bir ferdini aziz bildiğimiz teşkilatımıza aittir.

Birliğimizden, beraberliğimizden, aile bağımızdan vazgeçmediğimiz sürece Allah’ın izni ile 10. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız Öz Sağlık-İş Sendikamız her daim var olacak, her daim güçlü kalacak, sağlık ve sosyal hizmet işçileri bu çatı altında her daim huzurlu, mutlu, kazançlı olacaklardır.

Bizler de emeğin en güzel hikayesini yazmaya devam edeceğiz.

Bugün burada demokrasi sevincimize ortak olduğunuz ve bu güzel tabloda yanımızda bulunduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte güçlüyüz ve sonuç ne olursa olun bu gücü arkamıza alarak çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçilirken günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile genel kurul sona erdi.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.