Nizamoğlu: “MUÇEV adeta kıyı işgal projesi gibi”

Nizamoğlu: “MUÇEV adeta kıyı işgal projesi gibi”
İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, Denizova Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Nizamoğlu, MUÇEV ile ilgili açıklama yaparak; “MUÇEV adeta kıyı işgal projesi gibi. Belediye Başkanlığı’nı kazandığımızda halkın plajları, tekrar halkın olacak.” dedi.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Nizamoğlu, dün akşam Denizova Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Vatandaşların sorunlarını dinleyerek, taleplerini alan Nizamoğlu, sorunların çözüm yollarını ve projelerini anlattı.

Sohbet esnasında bir vatandaş, MUÇEV ile ilgili Nizamoğlu’na düşüncesini sordu.
Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı ortaklığı ile kurulan MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şirketi ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Nizamoğlu şunları söyledi;

“MUÇEV adeta kıyı işgal projesi gibi. Halka ait alanların, hükumet tarafından yandaşlara peşkes çekilmesidir. Şeffat olmayan bir şekilde MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şirketi’ne verilen yerleri, kendisi işletmek yerine, yine hukuka uygun olmayan bir şekilde kiracı konumunda iken, kiraya veriyor.

O kiracı da, çok daha yüksek fiyatlara başkasına kiraya veriyor. Vatandaşa ait olan kıyılar böylelikle parayla girilebilen alanlar haline geldi.

Menteşe’miz de özellikle Akbük sahiline girebilmek için araca ve araç içinde ki insan sayısına göre fahiş giriş ücretleri alındı. Maalesef, Menteşe Belediye’miz bu duruma sadece seyirci kalmakla yetindi.
Menteşe Belediye Başkanlığını kazandığımızda sahillerimizin, halkın kullanımına sunulması için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Halk plajlarında oluşturacağımız Belediye tesislerinde vatandaşımıza, ucuz ve kaliteli hizmet verilecek. Halkın plajları, tekrar halkın olacak.”

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.