Nizamoğlu öğrencileri dinledi, fikirlerini sordu

Nizamoğlu öğrencileri dinledi, fikirlerini sordu
İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmalarını Kötekli Mahallesi’nde sürdürerek, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Nizamoğlu: “Kent ve üniversite ilişkisini çözüm odaklı projelerimizle geliştireceğiz” dedi.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinin de içinde bulunduğu Kötekli Mahallesi’nde öğrencileri ve esnafları ziyaret etti.

Nizamoğlu ile beraberinde ki meclis üyesi adayları, üniversite öğrencilerinin talep ve sorunlarını dinleyerek, hem öğrenciler için hemde Kötekli Mahallesi ile ilgili projelerinden bahsettiler.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, Kötekli ziyareti ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Kötekli Mahalles’inde, ülkemizin yarınları olan üniversiteli öğrenci arkadaşlarımız ve esnafımızla bir araya geldik.
Gençlerimizi, öğrencilerimizi dinledik. Fikirlerini sorduk, kendileri için hazırladığımız projelerimizi anlattık. Verimli bir bilgi alışverişi ve etkileşim oldu.
Bizleri güler yüzle ve içten karşılayan öğrenci arkadaşlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde, kent ile üniversite ilişkisini çözüm odaklı plan ve projelerimizle kültürel, bilimsel, akademik ve sosyal alanlarda geliştireceğiz. Biz, gençlerimizin her daim yanında olacağız.”

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.