Öğrencilerin Deniz Keyfi

Öğrencilerin Deniz Keyfi
Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde devam eden yaz kurslarına katılan öğrenciler eğitimlerin haricinde sosyal etkinliklere de...

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde devam eden yaz kurslarına katılan öğrenciler eğitimlerin haricinde sosyal etkinliklere de katılıyor.

Yaz aylarında ilçe genelinde ikamet eden öğrencilerin tatilini değerlendirmesi amacıyla Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarına 430 öğrenci katılıyor. Badminton, Hentbol, Judo, Basketbol, Voleybol ve Plates Kurslarına kursiyerler ve öğrenciler antrenörler tarafından düzenlenen sosyal etkinliklerle güzel zaman geçirme şansını yakalıyor.

Son olarak Badminton kursunda spor yapma imkanı yakalayan öğrenciler, velileriyle birlikte antrenör Pınar Demir nezaretinde Kıyıkışlacık Mahallesi Zeytinli Kuyu mevkiinde düzenlenen pikniğe katıldılar. Sabah saatlerinde piknik yapan öğrenciler günün diğer saatlerinde deniz girdiler. Büyük bir neşe içerisinde geçen etkinlikte öğrencileri ve öğrenci velileri kaynaşma şansı yakaladılar.

Sağlıklı ve geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Yaz aylarında açtığımız kurslar başarıyla devam ediyor. Kurslarımızın sonuna doğru yaklaşırken, çocuklarımıza sadece spor yaptırmanın yanında sosyal alanlarda da yetişmelerini sağlamak için farklı etkinliklere de imza atmaya çalışıyoruz. Bu anlamda antrenörlerimizle görüşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.