öğrencilerin karne sevinci

öğrencilerin karne sevinci
Muğla’da 145 bin 673 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Muğla Vali Yardımcısı Faruk Nemci Kurt, öğrencilerin karnelerini dağıtırken öğrenciler 16...

Muğla’da 145 bin 673 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Muğla Vali Yardımcısı Faruk Nemci Kurt, öğrencilerin karnelerini dağıtırken öğrenciler 16 günlük tatile girmenin sevincini yaşadı.

Ülke genelinde 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Muğla’da 145 bin 673 öğrenci karne heyecanı yaşarken Muğla Valisi Faruk Nemci Kurt, tatile giren öğrencilere tatil’de kitap okumayı unutmamaları gerektiğini söyledi.

Muğla Vali Yardımcısı Faruk Nemci Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve Muğla’nın sevilen sanatçısı Gülnihal Demir,  İMKB ortaokulunda öğrencilerin karnesini verdi. Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt öğrenciler ve velilere tavsiyelerde bulunurken yarı yıl tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini temenni etti. Öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Yardımcısı Faruk Nemci Kurt, öğrenciler ile tek tek ilgilenerek “yarıyıl tatilini iyi geçir. Tatilde kitap okumayı unutma” dedi.

Öğrencilerden tatilde öğretim süreçlerini ve hedeflerini gözden geçirmelerini isteyen Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, “Kısa bir mola verdikten sonra 2. dönem daha büyük bir heyecanla çalışacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Tatilde öğretim sürecini ve hedeflerinizi gözden geçiriniz, sorgulayınız ve ilgilendiğiniz konularla ilgili eserler inceleyiniz” dedi

Karneleri alan öğrencilerden bazıları sevinç yaşarken bazıları karnelerinde kötü not olduğu için hüzün yaşadılar. Ayrıca Muğla’da 2012-2013 eğitim-öğretim yılı yarı yılında 9 bin 594 öğretmen görev yaparken il genelinde resmi, ve özel olmak üzere toplam 703 okul öğrenciler ile doldu. 16 günlük tatile giren öğrenciler 11 Şubat’ta ders başı yapacak.

Bu haber toplam 599 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.