Okul bahçesinde akrep soktu

Okul bahçesinde akrep soktu
Muğla’nın bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde Turgutreis Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 4'ncü sınıf öğrencisi Cuma günü Samet Çetin'i,...

Muğla’nın bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde Turgutreis Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 4'ncü sınıf öğrencisi Cuma günü Samet Çetin'i, akrep soktu. Bodrum’da özel bir hastaneye kaldırılan Çetin daha sonra Ege Üniversitesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 17 yaşındaki Samet Çetin kurtarılamadı.

Turgutreis Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 4'ncü sınıf öğrencisi Samet Çetin'i,  Cuma günü öğle saatlerinde okul bahçesinde otururken belinden akrep soktu. Staj yaptığı için okulda kaldığı belirtilen Çetin, burada yapılan ilk müdahalenin ardından bir odaya dinlenmeye çekildi. Aynı gün saat 23.00 sıralarında fenalaşan Çetin, arkadaşları tarafından Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan Çetin, Özel Bodrum Hastanesine ardından da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Samet Çetin yaşamını yitirdi.

Akrep sokması sonucunda yaşamını yitiren Samet Çetin’in dayısı Ramazan Kaya, “Yeğenimi akrep soktuktan sonra ambulans çağırılmamış. Hastaneye gönderilmemiş. Ancak gece yarısı fenalaşınca yani aradan 7- 8 saat geçtikten sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülmüş. Daha sonra da hastane hastane dolaştırılmış. Bu nedenle okul idaresi başta olmak üzere kimin ihmali varsa cezalandırılması için savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Yeğenime hızlı müdahale edilseydi bugün yaşıyor olacaktı" dedi.

Bu haber toplam 630 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.