Öldürdüğü sevgilisinin parasıyla kaçmış

Öldürdüğü sevgilisinin parasıyla kaçmış
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 14 Şubat sevgililer gününde Volkan Çorbacı sevgilisi Yağmur Çırpan’ı bıçaklayarak öldürmüştü. Cinayetin ilk duruşması...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 14 Şubat sevgililer gününde Volkan Çorbacı sevgilisi Yağmur Çırpan’ı bıçaklayarak öldürmüştü. Cinayetin ilk duruşması Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Çorbacı “ onu o gün başka bir erkekle gördüm. Daha sonra öldürdüm. Kaçmak için de onun bankamatiğinden bin lira para çektim. Çok pişmanım” dedi.

14 Şubat tarihinde öldürdü

14 Şubat sevgililer gününde Bodrum’da Hemşirelik yapan Yağmur Çırpan sevgilisi Volkan Çorbacı tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetten üç gün sonra Çorbacı polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Sevgililer günü cinayeti olarak kamuoyunda yer alan cinayetin ilk duruşması Muğla 1. ağır ceza mahkemesinde görüldü.  

Çok pişmanım dedi

Duruşmada Volkan Çorbacı “Olay günü "14 Şubat Sevgililer Günü" olduğu için Yağmur’la buluştuk ve güzel bir gün geçirdik. Kendisine hediye aldım ve akşam saatlerinde kaldığı lojmana bıraktım. Daha sonra tekrar görüşmek için geldiğimde onu başka bir erkekle gördüm. Daha sonra otomobile binerek olayın yaşandığı yere gittik. Otomobilde bir süre tartıştıktan sonra kendime hakim olamayarak Yağmur’u  bıçakladım. Olaydan kaçmak için paraya ihtiyacım vardı. Yağmur’un bankamatik kartını aldım. Hesabından bin lira para çektik. O parayla kaçtım. Çok pişmanım" dedi. Dava tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Bu haber toplam 593 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.