ÖLÜM BİLE AYIRAMADI

ÖLÜM BİLE AYIRAMADI
MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Yatağan ilçesi Bozarmut Mahallesinde yolun karşısına geçmek isteyen genç nişanlılar Hatice Kara(17) ve Uğur Bostan(25) otomobilin...

MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Yatağan ilçesi Bozarmut Mahallesinde yolun karşısına geçmek isteyen genç nişanlılar Hatice Kara(17) ve Uğur Bostan(25) otomobilin altında kalarak yaşamlarını yitirdi. El ele ölüme giden genç nişanlıların yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

El ele ölüme yürüdüler

Hatice Kara ve Uğur Bostan 6 ay önce nişanlandılar. 17 yaşındaki Hatice Kara önümüzdeki ay 18 yaşında olacak ve yılbaşından sonra Uğur Bostan ile evlenecekti. Genç nişanlılar birlikte Cumartesi akşamı arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için dışarı çıktılar. Gece saat 00.10’da evlerine geri döndüler. Araçlarından indiler. Uğur Bostan nişanlısı Hatice Kara’yı evine bırakmak için yolun karşısına doğru yürümeye başladılar. El ele tutuşan genç nişanlılar yolun karşısına geçmek isterken Yıldıray Tepe yönetimindeki 48 KF 055 plakalı otomobilin altında kaldı.

Sürücü olay yerinden kaçtı

Kaza sonrasında araç sürücü Yıldıray Tepe olay yerinden kaçtı. Görgü tanıkları kazaya karışan aracın plakasını telefonla polis ekiplerine bildirdi. Kaza’da ağır yaralanan genç nişanlılardan Hatice Kara Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Uğur Bostan ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hatice Kara ve Uğur Bostan yaşamlarını yitirdi. Hastaneye gelen genç nişanlılarının yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Kaza sonrası olay yerinden kaçan araç sürücü Yıldıray Tepe Muğla girişinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.